SYM gre na SPRING BREAK

Letošnja pomlad se bo zagotovo začela z največjim prvomajskim dogodkom - Spring Breakom v Poreču. In prav tja se odpravlja tudi SYM ekipa. Da vas bo šlo z nami čim več smo pripravili posebno akcijo, ki traja samo do 27. aprila. Vsem kupcem skuterja SYM poleg atraktivne cene ponudimo še žogo za SYM Pool party.  Tako boste z napihljivo žogo lahko uživali tudi v in ob bazenu. 

Ne spreglejte atraktivne ponudbe skuterjev SYM, ki združujejo mladosten design, izjemno zanesljivost in privlačno ceno. Kaj več si bi od skuterja še lahko želeli?

Spring Break 2018

Collegium Spring Break je že 14 let prvi, originalni in predvsem edini pravi prvomajski vikend odklop oz. pobeg zate in za tvoje prijatelje. Zanj se predvsem odločajo študentje in mladi zaposleni, ki si za razliko od kresovanja in dolgčasa želijo nekam na lepše, a vseeno ne predaleč, in kjer se na enem mestu za vikend združi več kot 3000 enako mislečih party odklopa željnih žurerjev. Pri Collegiumu ničesar ne prepuščamo naključju, zato je seveda poskrbljeno za dnevno in nočno dogajanje 24/7, na več kot 6 različnih party lokacijah, kjer vsako leto za dodatno vzdušje nastopajo tudi najbolj zveneča imena. Letošnje leto bo del programa tudi naša blagovna znamka SYM. Poskrbeli bomo za atraktivno zabavo Bikini SYM Scooter wash in številna zabavna doživetja. Izkušena Collegium ekipa pa vse skupaj s svojo energijo in dnevno nočnimi animacijami poveže v celoto in poskrbi, da vam Spring Break enostavno ostane v krvi za vedno.