SYM nadaljuje s produktno ofenzivo

SYM bo na sejmu EICMA Milano predstavil štiri za nas pomembne modele – povsem novi Maxsym TL, prenovljeni retro skuter Fiddle, novi Maxsym400 z LED žarometi in Euro 5 motorji ter električni dostavni skuter E-Xpro.

Maxsym TL - najboljši SYM vseh časov. 

Maxsym TL bo tudi glavna novost znamke. Gre za unikaten skuter z značajem motocikla in s svojim pozicioniranjem cilja tudi na motoriste. Skuter povezuje odlično ciklistiko, ki je običajna za motocikle s samodejnim menjalnikom. Gre za prvi iz serije dvocilindrskih skuterjev iz znamke SYM. Hkrati bo TL predstavljal nov vrh ponudbe tega priljubljenega tajvanskega proizvajalca. Razmerje teže je idealnih 50:50, kar obeta odlične vozne lastnosti. Serijsko bo opremljen z zmogljivimi štiri-batnimi zavorami s sistemom ABS. Za varnost bodo poskrbeli tudi odlični LED žarometi. Merilniki bodo prvič opremljeni z velikim LED zaslonom namesto običajnih merilnikov. Atraktivna zunanja podoba se spogleduje s premium ponudniki in navdušuje s kvalitetno končno izdelavo.

Maxsym 400i - digitalizacija diamanta

SYM bo osvežil tudi ponudbo 400 kubičnih skuterjev. Novi Maxsym 400i je prvi z novim motorjem, ki ustreza normam euro5 in nadaljuje uspešno serijo 400, ki jo je sym predstavil leta 2011. Lahek okvir skuterja se združuje z novimi oblikovalskimi smernicam znamke. Tudi ta model je opremljen z LED žarometi in LED lučmi zadaj s funkcijo oznanjanja zaviranja v sili. Premierno bo SYM predstavil sistem za „keyless“ zagon oz zagon motorja brez ključa. Nov bo tudi hitrejši USB polnilnik za polnjenje pametnih naprav.

Fiddle - digitalni dinozaver

Retro skuter Fiddle je zelo priljubljen tudi v Sloveniji. Atraktiven in lahko vodljiv skuter je idealen za mestna središča. Tokratna prenova priljubljenega modela je uspešno združila moderno tehnologijo z retro oblikovanjem. Tokrat bo razsvetljava v LED tehniki, večji je prostor za prtljavo in Fiddle bo na voljo v številnih novih barvnih kombinacijah. Novosti se seveda skrivajo tudi v motorni paleti. 125 kubična različica bo sedaj imela možnost sistema ABS, šibkejši motorji pa bodo ustrezali normam euro5. Povsem novi so LCD merilniki in dodelan je sistem za točenje goriva.

e'Xpro - za zeleno prihodnost

SYM je svojo zanesljivost že velikokrat dokazal na terenu kot skuter za profesionalno uporabo. Z novim modelom e'Xpro je sedaj SYM še korak bližje izzivom trajnostne mobilnosti. Povem električni dostavnik združuje tehnično znanje z elektro motorjem. Skuter omogoča sistem menjave baterije med samo uporabo in z dvema baterijama zmore 80km. Poleg praktičnosti navdušuje tudi z novimi LCD merilniki in LED glavnimi žarometi z dnevnimi lučmi.